O NAS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

SPORTANZO EKIPA

Matej Avanzo

Direktor, ustanovitelj

Matej Avanzo je nekdanji direktor marketinga ter članskih reprezentanc na Košarkarski zvezi Slovenije, eden vodilnih organizatorjev EuroBasketa 2013 ter bivši direktor RK Gorenje Velenje in KK Sixt Primorska. Je mednarodni košarkarski delegat, nekdanji član tekmovalne komisije FIBA Europe in sveta Fundacije za šport. Športni ter še posebej košarkarski fanatik se kljub temu, da jih še ni dopolnil 40, ponaša z bogatimi izkušnjami na področju organizacije, marketinga in komunikacije, z inovativnimi pristopi pa prepriča tudi tiste, ki imajo raje, da je vse »tako kot lani«. Ustanovitelj Sportanza je mož besed in dejanj z glavo za novosti in norosti, organizacijski guru z občutkom sprejemanja zanesljivih odločitev.

ANDREJA POTOČNIK KRAJNIK

vodja projektov

Andreja Potočnik Krajnik je svojo športno pot začela pod košarkarskimi koši in jo ob selitvi v Ljubljano nadaljevala kot novinarka in urednica športnih spletnih strani. Sooblikovala je dopoldanski program na radiu, nogometno oddajo Naš nogomet in studijski program pred evroligaškimi tekmami. Z ekipo Sportanza se je prvič srečala v času EuroBasketa 2013. Izkušnje je nabirala v večletnem delu za Nogometno zvezo Slovenije, se izurila v grafičnem oblikovanju in vodila evropski projekt o ločevanju odpadkov. Ima celosten pogled na podane izzive, kar skupaj s komunikativnostjo in organiziranostjo ter hkrati prilagodljivostjo doprinese k izvirnim rešitvam za vsakega naročnika. Kot se za žensko spodobi, predstavlja enega od stebrov ekipe, ki ji je vselej zvesta.

WALTER JEKLIN

Direktor športa, Partner

Walter Jeklin je nekdanji slovenski košarkarski reprezentant, ki je bil po igralski karieri športni direktor slovenske in poljske članske reprezentance, predsednik košarkarskega kluba Polona 2011, direktor BC Zielona Gora, ki je v času njegovega delovanja igral tudi v elitni Evroligi, in direktor Košarkarskega kluba Sixt Primorska. S preudarnostjo in premišljenostjo Walter prinaša stabilnost ter odgovornost, z izjemnimi izkušnjami, ki si jih je pridobil v košarki kot igralec in funkcionar, pa vselej pravilno odločitev. Organizacijo športnih priprav ima v malem prstu, za njegovo odlično poznavanje športa pa še vedno išče primerno besedo v slovarju. Slovenskem in poljskem.

Aljaž Močnik

Vodja Projektov

Aljaž Močnik je v zadnjem letniku srednje šole v Novem mestu odkril novinarsko žilico. Kot novinar je začel delovati na portalu kosarka.si. Obenem je začel sodelovati s Košarkarsko zvezo Slovenije in bil v njeno delo na različnih področjihvpet osem let. Bil je vodja komunikacij košarkarskega evropskega prvenstva za dekleta do 18 let in deloval tako v ženski kot tudi moški članski reprezentanci. Pot ga je nato vodila v klubska okolja. Kot predstavnik za odnose z javnostmi je deloval pri Rokometnem klubu Gorenje Velenje in Košarkarskem klubu Koper Primorska. Konec leta 2019 se je po slabih dveh letih vnovič pridružil ekipi Sportanza. Je multimedijski »multipraktik«, ki se poleg pisane besede znajde tudi med fotografijami, video zapisi in pri grafičnem oblikovanju. Njegovo vodilo pri delu za naročnike ni »čim več« temveč »kako dobro«.

Nik Jerovšek

vodja projektov

Nik in šport z roko v roki korakata že od malih nog. Ker sta bila košarka in rokomet v njegovi družini že zastopana, se je odločil za odbojko, ki jo je uspešno igral do študijskih let, potem pa je postala želja po študiju marketinga v turizmu in novih izzivih v drugih sferah premočna. Preselil se je na Primorsko, začel s študijem na Fakulteti za turistične študije – Turistici, ter se kasneje odločil za magistrski študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Neprecenljive izkušnje je pridobival z delom v marketingu, svojo ljubezen do dela z ljudmi pa uspešno negoval z animacijskim in moderatorskim delom na različnih športnih in poslovnih dogodkih.

Anže Blažič

Partner, prokurist

Anže Blažič je nekdanji športni novinar, predstavnik za odnose z javnostmi na Košarkarski zvezi Slovenije, vodja komunikacij moškega košarkarskega evropskega prvenstva do 20 let 2012 ter EuroBasketa 2013. Kot človeku akcije mu za naročnike nikdar ne bo težko delati celo noč, jih prepričati z idejami ter argumentirati sleherni korak pri snovanju kakovostne komunikacije. V svojem dozdajšnjem delu je pustil velik pečat na področju poznavanja in vodenja komunikacij v športu ter razvoju družbenih omrežij, odlikuje pa ga tudi smisel za organizacijo vrhunskih dogodkov. Obožuje organizacijo akcij »ad hoc« ter iskanje kreativnih rešitev za komuniciranje »out of the box«.

TJAŠA PAVLIČ BUCIK

vodja projektov

Tjaša Pavlič je v šport vpeta že celotno življenje. Košarka in smučanje sta vedno bili njeni prvi ljubezni. V obeh je aktivna še danes, v smučanju kot učiteljica, v košarki pa kot pomožna sodnica. Na Fakulteti za družbene vede je diplomirala na smeri novinarstva. Njena poslovna žilica je bila premočna, zato se je odločila, da študij nadaljuje na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer je zaključila magisterij. Ob koncu srednje šole je začela aktivno sodelovati pri tekmah slovenske košarkarske reprezentance in drugih košarkarskih projektih, med drugim tudi na EuroBasketu 2013. V času študija se je preizkusila tudi v pisanju različnih vrst vsebin za različne medije, vendar pa je ugotovila, da sta strast do organizacije dogodkov s pridihom urejanja različne papirologije njena prva strast.

SPORTANZO NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

SPORTANZO, šport in marketing, d.o.o.

Kleče 8a
SI-1000 Ljubljana

Tel: +386 (0) 41 207 384
E-mail: info@sportanzo.com

Matična št.: 6916198000
ID za DDV: SI 16529766
IBAN: SI56 0201 1026 1672 840

Potrebujete pomoč?

Iščete nasvet ali ideje?

Tu smo,

da vam pomagamo!

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.